"صحبت های رائفی پور در مورد جاسوسی"
این جمله را اگر در گوگل سرچ کنید یک کلیپ 6 دقیقه ای در مورد جاسوسی دشمن از طریق موبایل آورده می شود. برای اثبات جاسوسی از طریق گوشی ها دلایلی توسط آقای رائفی پور ذکر میشود. با احترام به ایشان و تأیید جاسوسی(ولی نه به آن معنا که آقای رائفی پور می گویند) با همدیگر این کلیپ را نقد و بررسی می کنیم :
اولین جمله: چرا ایران تحریم گوشی تلفن همراه نشده است؟!
پاسخ: اولا اغلب تحریم های ایران در حوزه تکنولوژی است نه کالای مصرفی. مثلا در خط تولید فلان محصول تحریم هستیم اما در خود آن محصول نه. ثانیا آمریکا حتی کالاهایش را هم تحریم کرده. مثلا ایران در گوشی اپل هم تحریم است. پس این جمله 100% غلط.
دومین جمله: اگر گوشی خاموش شده و باطری آن خارج شود هنوز امکان شنود هست. ( با باطری ساعت موبایل)
پاسخ: برای ارسال اطلاعات (متن، صوت و تصویر) از طریق امواج بی سیم (بلوتوث، وای فای، شبکه موبایل، وایمکس و .) نیاز به انرژی می باشد. هرچه حجم داده و فاصله ارسال اطلاعات بیشتر باشد، انرژی بیشتری نیاز است. در اینجا سه چیز مشخص است : اولا داده ی ما در شنود صحبت افراد و صوت است (حجم داده نسبتا بالا). ثانیا مسافت ارسال اطلاعات بسیار زیاد است(مثلا به یک ماهواره). ثالثا مدت زمان شنود هم بالاست (مثلا یک سخنرانی دو ساعته در سپاه). با این مشخصات حجم بسیار زیادی از انرژی نیاز است که اطلاعات شنود شود. آیا برای اینکار باطری ساعت موبایل کافی است؟! اصلا و ابدا. پس این جمله 100% غلط.
سومین جمله: در گوشی و لپ تاپ خود چیزی را نگهداری کنید که اگر لو رفت ناراحت نشوید .(چون هرچه در گوشی یا لپ تاپ شما هست میتواند برای شرکت های جاسوسی فرستاده شود)
پاسخ: در دنیای امروز برای سرقت اطلاعات از هک کردن استفاده میکنند. هر چه هم که سیستم ها ضعیف باشند، باز هم هک کردن اطلاعات هزینه بر است و اصولا هکرها که بیکار نیستند لپ تاپ من را هک کنند. بعد هم هک در اکثر مواقع یک اتفاق نرم افزاری است. شما ممکن است حساب فیسبوکتان هک شود اما هک شدن گوشی و لپ تاپتان بیشتر شبیه یک جوک است (نمیگویم کلا غیرممکن است اما خیلی خیلی خیلی بعید است). هکرها بیشتر به اطلاعات محرمانه، ی، اشخاص مهم، اطلاعات پولی و . علاقه دارند. نه عکس بدون چادر مادر من !!!! پس این جمله هم 100% غلط.
ادعایی بسیار بسیار بسیار بسیار خنده دار (من از این جا به بعد دیگه نقد نمی کنم چون واقعا حرفها غیر علمی است) : ویندوز ابزار جاسوسی است. برای همین هم 70% سرورهای خود مایکروسافت لینوکس است.
پاسخ: ویندوز مثل هر سیستم عامل دیگر(حتی لینوکس) قابلیت جاسوسی شدن دارد. درست است که امنیت آن کمتر است اما اطلاق واژه ابزار جاسوسی به آن غیر علمی، غیر فنی و غیر کارشناسی است. دلیل اینکه مایکروسافت از لینوکس برای سرورهایش استفاده می کند این است که اصولا برای شبکه و سرور لینوکس بهترین گزینه (از لحاظ امنیت، سرعت، برنامه پذیری، توسعه پذیری، ارتقاء و .) است. در کل دنیا بیشتر سرورها از سیستم عامل لینوکس استفاده میکنند. مثلا فکر می کنید شرکت اپل در سرورهایش از مکینتاش استفاده می کند ؟! اپل هم از لینوکس استفاده می کند. پس این جمله هم 100% غلط.
جمله آخر هم دیگه چون گوش دادم نقد میکنم : راحت و آسوده نتایج یک جلسه مخابره میشود آنطرف (آب) . مگر کاری دارد آقا؟!
این جمله آخر را نقد علمی نمی کنم . اما همین بس که اگر کارگر ساده ای از کنار برج میلاد بگذرد می گوید : این همان ساختمان دو طبقه است فقط آجرش را بیشتر پرت کرده اند شده 100 طبقه . مگر کاری دارد آقا ؟!
و بقیه جملات که در بهترین حالت نصفش غلط است . برای اشتباه بودن یک سخنرانی اشتباه بودن حتی یک گزاره هم می تواند کافی باشد. اکثر گزاره های استفاده شده در این سخنرانی غلط هستند. والسلام
پ ن1: عبارات بیان شده در بالا کاملا علمی بوده و در حوزه تخصص اینجانب (مهندسی برق) می باشد.
درباره این سایت